Méér dan rimpelingen – 2 – Miguel E. Keerveld: “Mijn dank is groot”

Deze tekst verschijnt als tweede aflevering in de serie blogposts Méér dan rimpelingen. Ruim een jaar lang leest u elke maand wat de impact is van …

Méér dan rimpelingen – 2 – Miguel E. Keerveld: “Mijn dank is groot”
 • Méér dan rimpelingen – 2 – Miguel E. Keerveld: “Mijn dank is groot”
  Deze tekst verschijnt als tweede aflevering in de serie blogposts Méér dan rimpelingen. Ruim een jaar lang leest u elke maand wat de impact is van … Méér dan rimpelingen – 2 – Miguel E. Keerveld: “Mijn dank is groot”
 • Botro Switi … Fa a bari sa tan opo?
  ALAKONDRE: A Space in Time is bijna afgerond. Het laatste onderdeel van dit project is Manifestatie 1980 – 1989: Surinaamse verhalen van vreugde en verdriet. Deze eindmanifestatie is tot en met 31 december 2022 te ervaren in Readytex Art Gallery (RAG), Paramaribo. Het is een artistiek experiment dat het publiek in de gelegenheid stelt om iets persoonlijks bij te dragen […]
 • Movement in Lines
  A proposal co-curated with Yhuri Cruz as ‘negrotivities’ performed at Despina. The event Movement in Lines: performing ‘negrotivities’ took place as presentation that closed my four weeks curatorial residency in Rio de Janeiro (May 2 – May 31, 2022). On May 31st, the public witnessed bodily conversations that celebrated performative gestures of the correlation between […]
 • Performing Night at Daytime
  I am hardly awake. Yet Kurt Nahar his request, to give context of my work, knocks at my door. He needs this for tours he gives during the exhibition UMA STEN (Female Voices) at Readytex Art Gallery in Paramaribo, Suriname. With, among others, tumpi flow represented in the conversation. She attends the table with several […]
 • Eerlijk = Heerlijk
  Images by Camilla Rocha Campos, Consuelo Bassanesi & Miguel Keerveld White Privilege. Blackness. Pretofagia (zwartmietje)… En veel meer! Maar eerlijk, het waren de ontmoetingen met de kids en gesprekken met Yenting Hsu en Shulunwu (kunstenaars uit Taiwan) die mijn hart hadden gestolen. Heerlijk is Yhuri Cruz zijn opmerking. Het raakte mij het diepst toen hij vertelde dat hoewel […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s